top of page

za 13 apr

|

Nieuw-Lekkerland

Pubquiz

Zaterdag 13 april 2024 houden we een muziek pubquiz in samenwerking met de dansgroep van Kracht & Vriendschap in Het Carillon. Die avond zal het Carillon omgetoverd worden tot een heus bruin café. Haal een goudgele rakker of ander drankje bij de bar en strijd met je team om de eerste plaats!

Pubquiz
Pubquiz

Tijd en locatie

13 apr 2024, 19:30 – 22:00

Nieuw-Lekkerland, Raadhuisplein 1, 2957 RK Nieuw-Lekkerland, Nederland

Over het evenement

Zaterdag 13 april 2024 houden we een muziek pubquiz in samenwerking met de dansgroep van Kracht & Vriendschap in Het Carillon. Die avond zal het Carillon omgetoverd worden tot een heus bruin café. Haal een goudgele rakker of ander drankje bij de bar en strijd met je team om de eerste plaats! Verschillende muzikale thema's zullen deze avond naar voren komen. Speel een potje pool en geniet van de muziek! Kunnen jij en je team alle vragen beantwoorden?

Inloop 19.30

Aanvang 20.00

Geef je team hier op!

Let op: wanneer u zich los aanmeldt of met minder dan 4 personen kan het zo zijn dat u wordt samengevoegd met andere deelnemers. De kosten voor deelname zijn €7,50 per persoon. Na het invullen van de form ontvangt u binnen 2 dagen een Tikkie. Uw deelname is bevestigd nadat de betaling binnen is.

Wil je niet mee doen met de pubquiz maar gewoon komen genieten van de muziek? Dat kan natuurlijk ook! Je hoeft je dan niet aan te melden maar kunt bij entree een kaartje kopen en vermelden niet te willen meedoen met de pubquiz.

Deel dit evenement

bottom of page