Op deze pagina vindt u alle praktische informatie over Apollo.

 

 

 

 

 

Lidmaatschap

Onderstaand treft u de tarieven en mogelijkheden aan voor potentiele leden van de vereniging.

Blazersklas

Via de basisscholen in Nieuw-Lekkerland starten we altijd in september een nieuwe blazersklas. Uw zoon of dochter kan hier uiteraard aan meedoen. Houd de informatie via de scholen in de gaten en onze Facebook pagina voor meer informatie.

Leerlingen

Leerlingen ontvangen van de vereniging een instrument in bruikleen. Een leerling betaald bij Apollo € 42,00 per maand, daarmee zijn direct alle kosten afgedekt. De leerling ontvangt wekelijks les, mag meespelen met het jeugdorkest (na enige tijd lessen), ontvangt een instrument in bruikleen en profiteert van de bladmuziek die de vereniging ter beschikking stelt.

Volwassen leden

Volwassen leden betalen bij Apollo € 17,00 per maand aan contributie.

Huur instrumenten

Leden die geen lessen afnemen, maar wel een instrument van de vereniging huren, betalen voor de huur van een instrument € 10,00 per maand.

Automatische incasso

De vereniging werkt voor alle leden met een automatische incasso, waarmee we maandelijks de contributie innen.

Meer informatie? Neem contact op met onze secretaris.

 

 

 

 

 

 

 

Bestuur

Een vereniging drijft op enthousiaste vrijwilligers, zo ook Apollo. De vereniging is een hechte club muzikanten die naast muziek maken ook graag andere dingen samen ondernemen. Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Peter Plaisier - voorzitter - peter@muziekverenigingapollo.nl

Julian Ghantous - penningmeester - julian@muziekverenigingapollo.nl

Thijs de Vreede - Secretaris - thijs@muziekverenigingapollo.nl

Edwin Meijer - algemeen bestuurslid - edwin@muziekverenigingapollo.nl

Bob van Haaren - algemeen bestuurslid

Thomas Ros - algemeen bestuurslid

Rianne van Bergeijk - algemeen bestuurslid

 

Locatie

Apollo is gevestigd in Dorpshuis Het Carillon in Nieuw Lekkerland. Dit voormalige gemeentehuis doet tegenwoordig dienst als schoolgebouw, kinderdagverblijf, gymzaal, dorpshuis en bibliotheek. 

Apollo doet het dagelijks beheer van Het Carillon namens de Woningstichting Lek en Waard Wonen, en verhuurt daarmee ook de dorpszaal voor feesten en partijen.

Heeft u interesse in het huren van de dorpszaal voor een feest of vergadering? Neem dan contact op met Peter Plaisier via info@hetcarillon.com of via 06 48 75 67 43.