Onze orkesten

Apollo is een fanfare, maar niet zomaar een fanfare. De vereniging heeft zich de afgelopen jaren gemoderniseerd tot een concertvereniging van deze tijd. Kostuums en marcheren kenmerken de vereniging niet meer, des te meer profileert de vereniging zich met muziek en uitstraling die past bij de tijd en de leden.

 

 

 

 

Groot orkest

Het Groot Orkest is het kloppend hart van de vereniging. Het orkest staat onder leiding van Matthijs Hoogendijk. Wekelijks repeteert het orkest op donderdagavond tussen 19:30 en 21:30.

Het orkest telt circa 30 actieve muzikanten en heeft een brede fanfarebezetting. Het repertoire van het orkest is zeer divers, van de bekende marsen en hymnes tot pop-, jazz-, musical- en filmmuziek.

 

 

 

 

 

 

Optreden bij de Molens in Kinderdijk

Feestband 'Nootvoorziening'

Met een aantal vaste optredens per jaar is er een solide basis voor de 'Nootvoorziening', die elk feest opluistert met gezellige meedeiners. Het repertoire varieert van André Hazes tot aan moderne hits uit de top 40.

Heeft u een leuke activiteit waarbij de feestband goed zou passen? Mail dan naar: info@muziekverenigingapollo.nl

 

 

 

 

 

 

Optreden bij Molenmarkt 2016 in Kinderdijk

Foto Peter Stam

Pietenband 'de Pepernoot'

De Pietenband is niet weg te denken bij de vereniging, en met zo'n 10 optredens per jaar is de band actief door het hele land.

Inmiddels vormen vaste optredens jaarlijks de agenda en zijn we actief bij vele intochten of Sinterklaasvieringen.

Er is geen Sinterklaaslied wat niet gespeeld kan worden door 'de Pepernoot'. De band is te boeken via info@depepernoot.nl

Foto Peter Stam

 

 

 

 

 

 

Intocht Nieuw-Lekkerland, 2022